LinkedIn Expert som hjälper företag att öka affärsnyttan med LinkedIn! Jag utbildar, coachar och föreläser om hur du kan jobba med LinkedIn för ökad försäljning, rekrytering och bygga upp ditt och företagets varumärke. Jag utbildar både i LinkedIn recruiter och Sales Navigator. Jag är en av 10 LinkedIn-experter i Sverige utsedd av LinkedIn. Jag ingår i en LinkedInexpert grupp utvald av LinkedIn Nordics.

*LinkedInutbildningar (även Recruiter och Sales Navigator)

Linkedinkonsult: Jag hand om er företagssida, individuell coaching Linkedinstrategier, workshops osv Jag skapar din sökordsoptimerade LinkedInprofil!

Föreläsningar som ex.vis:
*Rekrytera smart med LinkedIn
*Stärk ditt personliga varumärke på LinkedIn
*Affärsnyttan med LinkedIn
*Öka din försäljning med Social Selling

Konsultuppdrag:
*IT-rekrytering – specialist på IT-rekrytering där jag har ett stort kontaktnät och använder LinkedIn Recruiter

* Säljcoaching

* Event Management

* Marknadschef/koordinator

*Bokningsagent!
Vill du ha hjälp med att boka din nästa konferens, event möte eller Kick Off? Jag är stolt partner till vackra Högbo Brukshotell utanför Sandviken. Kontakta mig så hjälper jag dig med din nästa konferens, kickoff i underbar miljö, härodlad mat och med massor med aktiviteter att välja på.

Om mig! Jag startade mitt första företag när jag var 22 år som jag sålde efter 5 år. Därefter har jag jobbat inom IT-konsultbranschen med roller inom Account Management, konsultchef, utbildning, rekrytering och events. Sedan några år tillbaka driver jag Social Success där jag “lever som jag lär” och nyttjar kraften med LinkedIn! Jag har jobbat med LinkedIn professionellt sedan 2010.

Jag är en erfaren och uppskattad ledare och säljare där min förmåga att utveckla och fördjupa relationer med kunder och medarbetare alltid har varit och är en framgångsfaktor. Jag lägger alltid stor vikt vid förmågan att leverera och återkoppla snabbt och i tid och skapa mervärde för mina kunder!

Varmt välkommen att höra av dig! Kontakta gärna mig! ulrika@socialsuccess.se, tel 070-261 85 61.