LinkedIn uppdaterar företagssidorna

LinkedIn uppdaterar äntligen företagssidorna, nu kan  vi t ex kan uppdatera företagssidan från mobilappen och fler bra funktioner. Nedan är några av nyheterna.

Nytt gränssnitt för företagssidorna

Nytt utseende med nya funktioner och funktioner som flyttats. Du kommer nu lättare åt administrationsläget då man lagt in åtkomst till företagssidan till vänster om ditt LinkedInflöde (finns också kvar som tidigare under menyn work/du).

När du klickar på pennan så kommer du till redigeringsläge och kan uppdatera basinformationen som loga, företagsnamn och underrubrik/Tagline (en kort beskrivning av företaget på max 120 tecken)

En nyhet är att du kan aktivera en knapp (finns fem att välja på) som skickar besökaren vidare till exempelvis din hemsida, kontakta oss, läs mer, anmäla sig för nyhetsbrev. Du anger vilken url.adress som skall kopplas till knappen. Du kan enkelt byta knapp under en period om du exempelvis kör en speciell kampanj och vill koppla en knapp till kampanjsidan eller till ett nyhetsbrev osv.

Språkhantering

Ingen nyhet men funktionen har bytt plats och är mer överskådlig. Du kan ha olika spåkversioner för din företagssida.

Förslag på innehåll

Ny funktion som ger förslag på innehåll att dela från företagssidan.

För dig som vill läsa mer och se en kort demo, se Linkedins inlägg

Uppdatera företagssidan via mobilappen

För att göra en uppdatering på företagssidan från mobilappen gör du så här: Du går in på din profil, och scrollar ned till avsnittet Erfarenhet/Experience, där ser du dina anställningar. Du kan därifrån klicka på det aktuella företaget och kommer då till administratörsläget för företagssidan. (funktionen rullas ut just nu, så alla har dock inte fått åtkomst till funktionen ännu)

Välkommen att höra av dig med frågor/synpunktioner. Är detta något du kommer att ha användning av?

2018-12-11T16:43:09+00:00december 3rd, 2018|LinkedIn|