Lediga tjänster

IT-projektledare

Till ett av världens största IT-konsultbolag i Gävle/Uppsala. Varmt välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på 070-261 85 61 för mer information.

Office 365-Specialister till expansivt konsultbolag i Uppsala/Sthlm

Detta konsultbolag som är ett av världens största-IT-företag är i framkanten av den digitala revolutionen med  tjänster inom AI, IoT, Big Data, Hybrid IT och mycket mer.

Till en växande konsultverksamhet i Uppsala och Stockholm söker vi söker glada, hungriga och erfarna konsulter inom Office 365 om kan stötta, driva och ta sig an den digitala revolutionen och dess omfattande förändring.

Rollen som konsult inom Office 365Du kommer att vara specialist åt både större och mindre kunder, arbeta med allt från säljstöd, workshops och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa. Du tolkar och bryter ned kundens behov, verksamhetskrav och processer till tekniska lösningar. I rollen agerar du även som en Digital Advisor, där du omvärldsbevakar, utvärderar och ger rådgivning kring hur mest värde ska genereras till kundens verksamhet. En utvecklande roll där varje dag öppnar upp för nya utmaningar att tillsammans med kollegor och kunder. Din kompetens, erfarenhet och intresse matchas med det bästa uppdraget. På så sätt byggs starka relationer till kunder och medarbetare.

Vem är du?Som person är du glad, lyhörd och ansvarsfull som drivs av varierande arbetsmiljöer och spännande möten. Ditt driv och flexibla arbetssätt gör att konsultrollen passar som “handen i handsken”  för dig och varje utmaning ser du som ett sätt att utvecklas. Du blir sporrad av mål och lägger mycket värde i att leverera förstklassigt resultat till kunden.

Vi ser gärna att du har:

  • Några års erfarenhet inom IT, gärna som konsult.
  • Har jobbat med eller har god kunskap om MS Azure, O365 governance, compliance och security.
  • Har erfarenhet av Azure ekosystem – (t ex Logic Apps, Functions, API mgmt)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Rekryteringsstöd

Varmt välkommen med dina frågor till Ulrika Mårtén, 070-2618561 eller ulrika@socialsuccess.se