AKTUELLA REKRYTERINGAR2019-03-13T16:25:41+00:00

Lediga tjänster

Var med och utveckla framtidens bandbredd!

InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverklösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis ”Reinventing Easy” på www.incoax.com

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens bredbandslösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår sälj-och marknadsavdelning för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi c:a 30  personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3 januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North med kontor i Gävle och Malmö.

Marketing Communication Manager - Marknadskommunikatör till Incoax Networks

Vi söker dig, en tekniskt intresserad, passionerad och kreativ person som älskar kommunikation och marknadsföring. I rollen som Marketing Communications Manager/Marknadskommunikatör har du ansvar för att skapa och sprida budskapet om våra produkter till våra kunder och partners genom våra olika kommunikationskanaler.

Du är en initiativrik och välorganiserad person med hög social kompetens som vill jobba i en energisk startup-miljö, och som har en god förmåga att bygga och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du har – eller är villig att bygga upp – kunskap om bredbandsmarknaden i och utanför EU.

Det är viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av marknadsföring och marknadskommunikation, vilket inkluderar planering och genomförande av mässor, mediaproduktion, webb-design, sociala medier och PR.

På det personliga planet är du en positiv och driven person som kan arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet, och som har ett affärsmässigt sinnelag. Vi vill att du känner igen dig i våra värdeord: smart, modig och ständigt vara på jakt efter att göra det komplicerade enkelt.

Rapporterar till: Sälj- marknadschef  (CSMO)

Ansvarsområden:

 • Planera och leda bolagets marknadskommunikation inklusive val och realisering av kommunikationskanaler samt framtagning av marknadsbudskap för webb, print, sociala medier och artiklar anpassade för våra olika marknader.
 • Förbereda och publicera pressreleaser och nyheter i enlighet med företagets kommunikationspolicy.
 • Löpande förbättra och vidareutveckla företagets webbsidor tillsammans med vår IT-partner och kommunikationsbyrå.
 • Ta fram och underhålla aktuellt marknadsmaterial enligt behov från vår säljorganisation, t ex uppdaterade produkt- och erbjudandepresentationer och tekniska säljdokument
 • Enklare AD-arbeten såsom illustrationer, annonser och underlag för varumärkessatta produkter och mallar.
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter som till exempel mässor och seminarier i och utanför Europa.
 • Stötta CSMO med att utveckla och realisera företagets varumärkesplattform och grafiska profil.
 • Stötta CSMO med att representera företaget mot våra samarbetspartners inom marknadsföring, exempelvis webb- och reklambyrå.

Utbildningskrav:

Relevant examen från universitet eller högskola.

Tidigare erfarenheter:

 • Minst fem års erfarenhet av kvalificerad marknadsföring/marknadskommunikation, företrädesvis inom B2B.
 • Företrädesvis minst två–tre års erfarenhet från bolag inom telekom, bredband eller annat tekniskt företag inom en liknande bransch.
 • Gedigen erfarenhet av att arbeta med media- och pressrelationer
 • Mycket god kunskap/förståelse av marknadsföring, kommunikation och varumärken.
 • Flytande engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper
 • Erfarenhet från utgivning, grafisk design eller copywriting är meriterande
 • Erfarenhet från internationellt arbete och affärsrelaterade roller är meriterande.

Andra krav:

 • Rollen som marknadskommunikatör kräver resor utanför Sverige i genomsnitt ett par dagar per månad i eller utanför Europa.

Vi samarbetar med Social Success Sverige AB för denna rekrytering.

Kontakt: Ulrika Mårtén tel 070-261 85 61, email: ulrika@socialsuccess.se

Ansökan: ulrika@socialsuccess.se


Mekanikkonstruktör till Incoax Networks i Gävle

På Incoax Networks får du vara med i en expansiv period i företaget. Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete, och därför är det av vikt att du är en person som kan arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.

Tjänsten innefattar att självständigt och i team utveckla och konstruera hårdvara för InCoax produkter.

Erfarenhet som tjänsten kräver:
- CAD-vana, t. ex. Autodesk Inventor, Solidworks, etc. - Grafisk-design, t.ex. Adobe Illustrator, Photshop, etc. - Produktutveckling, Thermodynamik

Läs mer om företaget här: Incoax Networks

Kontakta Ulrika Mårtén på tel 070-261 85 61 eller ulrika@socialsuccess.se


Teknisk Projektledare till Incoax Networks i Gävle

Teknisk projektledare till Incoax utvecklingsavdelning i Gävle med erfarenhet från mjuk- hårdvaruprojekt, datakommunikation och nätverksarkitektur. Du kommer tillsammans med vår produktledning och vårt utvecklingsteam utforma och leda utvecklingsprojekt.

Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete och därför är det av vikt att du är en strukturerad och initiativrik person. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i team samt att du är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.  Du har lätt att anpassa dig till förändringar och se möjligheter. För att trivas här hos oss tror vi dessutom att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Projektledarerfarenhet.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika projektmodeller.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Om Incoax

Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser på våra enheter i Gävle och Malmö för att ta våra kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi ca 20 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan: Skicka cv och personligt brev till ulrika@socialsuccess.se 

För mer information kontakta Ulrika Mårtén på tel 070-261 85 61

InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverklösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis Reinventing Easy på www.incoax.com. 
System Engineer - Field Application Engineer till Incoax Networks

Till Incoax Networks i Gävle alternativt Malmö söker vi en System Engineer/Field Application Engineer med erfarenhet av nätverksarkitektur och med ansvar för tekniskt säljstöd och kundsupport hos InCoax. Du kommer att arbeta med den svenska, europeiska och globala operatörs- och hospitalitymarknaden. Tjänsten innebär ett helhetsansvar att ta fram kundlösningar och utbilda våra kunder och partners i våra produkter och system. Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Nätverksdesign - konfigurera, uppgradera, felsöka utrustning i nätverk.

*Ta fram komplexa kundlösningar
*Delta som tekniskt säljstöd i kundprojekt.
*Förmedla kundkrav till R&D
*Utbilda kunder och partners i vårt system.
*Testning och dokumentation av företagets produkter.

Erfarenhet/Utbildning

Vi vill att du har god erfarenhet av IP-baserade nätverk (nätverksdesign, installation, konfiguration, felsökning och drift) samt grundläggande Linux-kunskaper. Erfarenhet av kabel-TV nät är meriterande. Erfarenhet av att jobba i Jira och Super Office är också meriterande. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Eftersom tjänsten är en viktig komponent av den tekniska införsäljningen till våra kunder vill vi att du har en utåtriktad personlighet och gillar att samarbeta med olika människor internt och externt. Tjänsten innebär frekvent kontakt med våra kunder och innebär tjänsteresor inom och utanför Sverige.

InCoax är i ständig utveckling; Kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att vara med att forma och utveckla den.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle alternativt Malmö
Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

Urval sker löpande. Vi samarbetar med Social Success Sverige AB för denna rekrytering. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

Skicka CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.


Hårdvaruutvecklare Elektronik

Nu söker vi en hårdvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle

För att trivas här hos Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som hårdvaruutvecklare kommer du att utveckla hårdvara i våra nätverksprodukter. Du arbetar både med innovativa lösningar till helt nya produkter och med befintliga lösningar som behöver nya komponenter eller funktioner. Du kommer jobba nära både våra egna mjukvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi söker dig med erfarenhet av:

Digitalkonstruktion inom nätverksprocessorer, DDR, WIFI soc, SPF+, microprocessorer

RF inom MoCA soc, PA, filter, WIFI.

Schema och layout

C (Mikroprocessor)

HW tester verifiering miljökrav EMC, LVD

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit ett fåtal skallkrav

Skallkrav:

Civilingenjöer eller ingenjör.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

MoCA, WIFI, Ehternet, SFP+

Altium, Signalanalys, signalgenerering, RF-mätteknik

EMC och LVD.

Qualcomm OpenWRT

Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete och därför är det av vikt att du är en strukturerad och initiativrik person. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.  Du har lätt att anpassa dig till förändringar och se möjligheter.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om Incoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

.Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
 

Ansökan: cv och personligt brev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.


Mjukvaruutvecklare

Nu söker vi en Mjukvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle.

För att trivas här hos på Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som mjukutvecklare kommer du att utveckla mjukvaran i våra nätverksprodukter. Du kommer jobba nära både våra egna hårdvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Några av de tekniker vi jobbar med:

Inbyggda system

C

C++

Linux

Microprocessorprogrammering

PHP

PostgreSQL

SqLite

YANG/NETCONF

SOAP/XML

SNMP

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

Skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

 


 

Testingenjör

Nu söker vi en Testingenjör till Incoax utvecklingsavdelning i Gävle .

För att trivas här hos oss Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

 • Vad du kommer jobba med….
  Som  testingenjör kommer att jobba både med själva  genomförandet av tester och utvecklandet av testfall samt vidareutveckling av vår testmiljö och testrutiner.  Du kommer att jobba som en del av vårt utvecklingsteam  men vi  vill att testverksamheten utvecklas till en egen grupp inom utvecklings avdelningen och som ett första steg får du får det övergripande ansvaret för olika typer av produkttestning, samt utveckling och ständiga förbättringar av våra metoder och verktyg för produktkvalificering. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av testutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Erfarenhet av test av både hård och mjukvara.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser på våra enheter i Gävle och Malmö för att ta våra kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi  ca 20 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle
Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

 Webbutvecklare till Teleopti i Gävle

Ett expansivt produktutvecklingsbolag i Gävle söker både frontend och Backendutvecklare. Inget krav på att kunna svenska, engelska är koncernspårket. Kort beskrivning nedan:

 • Pair or mob programming with your team
 • Discussing the impact map with the product owner, to understand the value we want to deliver to our customers
 • Building a component-based web UI using modern JavaScript frameworks
 • Trying out new tools, frameworks and techniques, e.g. machine learning or serverless architecture
 • Continuously improving the way we work with the help of the team’s Agile Coach

Who you are

 • You have solid knowledge in most of the following areas: HTML, JavaScript, CSS .NET, and C#
 • You are not afraid to try out new tools and frameworks
 • You believe in test-driven development
 • You thrive working in a team where everyone’s opinion is valued
 • You enjoy keeping up to date with the latest trends
 • You are fluent in English (Swedish is not a requirement)

För mer information om tjänsten ring Ulrika Mårtén 070-2618561

Läs mer om Teleopti

Ansökan skickas till ulrika@socialsuccess.se

Rekryteringsstöd

Varmt välkommen med din frågor till
Ulrika Mårtén, 070-2618561 eller ulrika@socialsuccess.se