Lediga tjänster

Office 365-Specialister till expansivt konsultbolag i Uppsala/Sthlm

Detta konsultbolag som är ett av världens största-IT-företag är i framkanten av den digitala revolutionen med  tjänster inom AI, IoT, Big Data, Hybrid IT och mycket mer.

Till en växande konsultverksamhet i Uppsala och Stockholm söker vi söker glada, hungriga och erfarna konsulter inom Office 365 om kan stötta, driva och ta sig an den digitala revolutionen och dess omfattande förändring.

Rollen som konsult inom Office 365
Du kommer att vara specialist åt både större och mindre kunder, arbeta med allt från säljstöd, workshops och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa. Du tolkar och bryter ned kundens behov, verksamhetskrav och processer till tekniska lösningar. I rollen agerar du även som en Digital Advisor, där du omvärldsbevakar, utvärderar och ger rådgivning kring hur mest värde ska genereras till kundens verksamhet. En utvecklande roll där varje dag öppnar upp för nya utmaningar att tillsammans med kollegor och kunder. Din kompetens, erfarenhet och intresse matchas med det bästa uppdraget. På så sätt byggs starka relationer till kunder och medarbetare.

Vem är du?
Som person är du glad, lyhörd och ansvarsfull som drivs av varierande arbetsmiljöer och spännande möten. Ditt driv och flexibla arbetssätt gör att konsultrollen passar som "handen i handsken"  för dig och varje utmaning ser du som ett sätt att utvecklas. Du blir sporrad av mål och lägger mycket värde i att leverera förstklassigt resultat till kunden.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års erfarenhet inom IT, gärna som konsult.
 • Har jobbat med eller har god kunskap om MS Azure, O365 governance, compliance och security.
 • Har erfarenhet av Azure ekosystem - (t ex Logic Apps, Functions, API mgmt)
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt: Ulrika Mårtén 070-261 85 61, ulrika@socialsuccess.se

Var med och utveckla framtidens bandbredd!

Som första bolag i världen erbjuder vi fiberprestanda över befintligt koaxialnät. På så sätt gör vi det möjligt för olika operatörer att erbjuda sina kunder 2,5/2,0 Gbps bredband. Vi förlänger helt enkelt fibern i gatan hela vägen till antennuttaget. Vi kallar lösningen In:xtnd™. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverkslösningar.


Innesäljare / Inhouse Sales - Malmö

InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverkslösningar.

Vi söker en driven tekniskt intresserad säljare till vårt växande kontor i Malmö. Rollen innebär ett ansvar för att skapa, kvalificera och utveckla egna säljmöjligheter som identifierats genom våra olika marknadsaktiviteter samt att stötta säljorganisationen med information och uppföljning. Det senare omfattar dels att ha huvudansvaret för bolagets kundtjänst, distribuera säljmaterial och prisinformation till fältsäljare, hantera det praktiska orderflödet samt utveckling av rutiner och verktyg för att effektivisera säljarbetet. I tjänsten ingår också att skapa säljrapporter till bolagets säljchef baserad på företagets samlade möjligheter och den information som rapporteras in från fältsäljare.

Vi söker dig som är en initiativrik och välorganiserad person med hög social kompetens som vill jobba i en energisk start-up miljö och som har en god förmåga att bygga och utveckla goda relationer internt och externt. Du bör vara intresserad av teknik och ha kunskap om eller vara villig att bygga upp kunskap om bredbandsmarknaden i och utanför EU.  Det är viktigt att du har ett helhetsseende med en dokumenterad erfarenhet av försäljning och säljadministration. På det personliga planet letar vi efter en dig som är positiv och driven, kan arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet och har ett kreativt och affärsmässigt sinnelag.  Vill också att du känner en stark anknytning till våra värderingsgrunder; att vara smarta, modiga och ständigt vara på jakt efter att göra det komplicerade enkelt.

Rapporterar till: CSMO (Chief Sales and Marketing Officer)

Ansvarsområden:

 • Försäljning mot nya identifierade kontakter och säljmöjligheter enligt företagets säljprocess.
 • Besvara och följa upp förfrågningar från existerande och potentiella kunder och erbjuda dem bra service via telefon-, e-post samt vår kundportal.
 • Hantering av beställningar som inkommer till bolaget via hemsidor, e-post eller telefon.
 • Förbereda och publicera uppdaterat säljmaterial till bolagets fältsäljare
 • Löpande förbättra och vidareutveckla innehållet på företagets kundportal och webbsidor tillsammans med marknads- och IT-organisationen.
 • Framtagning och underhåll av säljrapporter i form av säljprognoser, pipelinesammanställningar, volymuppskattningar mm.
 • Underhåll av prislistor och artikellistor i företagets säljstödssystem
 • Utveckling och underhåll av bolagets säljstödsystem (CRM)
 • Stötta CSMO med utveckling och förbättring av säljrutiner och säljuppföljning
 • Stötta CSMO med löpande administrativa uppgifter.

  Utbildningskrav:
 • Relevant examen från gymnasie- eller högskoleutbildning.

Tidigare erfarenheter:

 • Minst 2–3 års erfarenhet av säljroller företrädesvis i teknikbolag
 • Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga
 • Erfarenhet från säljstödsystem (CRM) såsom såsom Microsoft Dynamics och eller Hubspot är meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta i projektform är meriterande
 • Erfarenhet från internationellt arbete är meriterande.

Andra krav:

 • Flytande  engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Office 365 inklusive mallhantering

Meriterande:

 • Svenska i tal och skrift
 • Kunskap i andra europeiska språk ex tyska, italienska, spanska eller franska
 • Tekniska kunskaper inom bredbandsteknologi eller telekom är meriterande

Placering: Malmö

Anställningsform : Heltid, tillsvidare

Startdatum: Omgående

Ansökan:
Urval sker löpande.  Skicka CV med personligt brev till ulrika@socialsuccess.se.
För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel+46 (0)70-2618561.

Om InCoax
Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser i Gävle och Malmö för att ta vår kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi c:a 30 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverkslösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis ”Reinventing Easy” på www.incoax.com.

Läs mer om företaget här: Incoax Networks

Var med och utveckla framtidens bandbredd!

Customer Support Engineer

Till vårt kontor i Gävle söker vi en Customer Support Engineer med ansvar att bemanna vår customer support. Du kommer att arbeta med kunder på den svenska, europeiska och globala operatörsmarknaden. Tjänsten innebär att upprätthålla en hög servicenivå till våra kunder och hantera supportärenden enligt vår process.  Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Administrera felrapporter och begäran om funktionstilläggn från kunder (registrera/beskriva)

Reklamationshantering av produkter (RMA)

Testning av returnerade produkter

Problemlösning utifrån befintliga manualer och instruktioner

Hålla kunder uppdaterade på ärendeprogress.

Felsökning, konfigurering och uppgraderingar av utrustning i kundens nätverk.

Eskalera ärenden till System Engineering och Development

Succesivt delta i mer avancerad problemlösning för kunder tillsammans med System Engineer.

Stödja System Engineer med utbildning hos kunder.

Delta i utveckling och implementation av nya verktyg/processer och system i kundsupportverksamheten.

Erfarenhet/Utbildning

Gymnasie- eller Högskoleingenjör med elektronik och/eller mjukvaruinriktning. Vi vill att helst att du har kunskap och någon erfarenhet av IP-baserade nätverk (nätverksdesign, installation, konfiguration, felsökning och drift). Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

 • Koaxialnätverk och kabel och satellit TV.
 • Grundläggande RF kunskaper.
 • Linux
 • Erfarenhet av att jobba i Jira, Office365 och Super Office.


  Tidigare erfarenhet av kundsupport och tekniskt säljstöd inom relevanta områdenEftersom tjänsten utgör en viktig komponent i InCoax serviceerbjudande till våra kunder vill vi att du har en utåtriktad personlighet och gillar att samarbeta med olika människor internt och externt. Tjänsten innebär frekvent kontakt med våra kunder och kan även succesivt innebära tjänsteresor inom och utanför Sverige.InCoax är i ständig utveckling; kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att vara med att forma och utveckla den.   Startdatum: Omgående
  Placeringsort: Gävle
  Omfattning: Heltid

  Anställningsform: Tillsvidareanställning.
  ​Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

  Ansökan: skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.

  InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverklösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis Reinventing Easy på www.incoax.com.Hårdvaruutvecklare Elektronik

Nu söker vi en hårdvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle

För att trivas här hos Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som hårdvaruutvecklare kommer du att utveckla hårdvara i våra nätverksprodukter. Du arbetar både med innovativa lösningar till helt nya produkter och med befintliga lösningar som behöver nya komponenter eller funktioner. Du kommer jobba nära både våra egna mjukvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi söker dig med erfarenhet av:

Digitalkonstruktion inom nätverksprocessorer, DDR, WIFI soc, SPF+, microprocessorer

RF inom MoCA soc, PA, filter, WIFI.

Schema och layout

C (Mikroprocessor)

HW tester verifiering miljökrav EMC, LVD

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit ett fåtal skallkrav

Skallkrav:

Civilingenjöer eller ingenjör.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

MoCA, WIFI, Ehternet, SFP+

Altium, Signalanalys, signalgenerering, RF-mätteknik

EMC och LVD.

Qualcomm OpenWRT

Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete och därför är det av vikt att du är en strukturerad och initiativrik person. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.  Du har lätt att anpassa dig till förändringar och se möjligheter.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om Incoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
 

Ansökan: cv och personligt brev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.


Mjukvaruutvecklare

Nu söker vi en Mjukvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle.

För att trivas här hos på Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som mjukutvecklare kommer du att utveckla mjukvaran i våra nätverksprodukter. Du kommer jobba nära både våra egna hårdvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Några av de tekniker vi jobbar med:

Inbyggda system

C

C++

Linux

Microprocessorprogrammering

PHP

PostgreSQL

SqLite

YANG/NETCONF

SOAP/XML

SNMP

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

Skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

Testingenjör

Nu söker vi en Testingenjör till Incoax utvecklingsavdelning i Gävle .

För att trivas här hos oss Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

 • Vad du kommer jobba med….
  Som  testingenjör kommer att jobba både med själva  genomförandet av tester och utvecklandet av testfall samt vidareutveckling av vår testmiljö och testrutiner.  Du kommer att jobba som en del av vårt utvecklingsteam  men vi  vill att testverksamheten utvecklas till en egen grupp inom utvecklings avdelningen och som ett första steg får du får det övergripande ansvaret för olika typer av produkttestning, samt utveckling och ständiga förbättringar av våra metoder och verktyg för produktkvalificering. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av testutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Erfarenhet av test av både hård och mjukvara.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser på våra enheter i Gävle och Malmö för att ta våra kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi  ca 20 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle
Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

 Rekryteringsstöd

Varmt välkommen med din frågor till
Ulrika Mårtén, 070-2618561 eller ulrika@socialsuccess.se