AKTUELLA REKRYTERINGAR2019-08-25T10:14:38+00:00

Lediga tjänster

Office 365-Specialister till expansivt konsultbolag i Uppsala

Detta konsultbolag som är ett av världens största-IT-företag är i framkanten av den digitala revolutionen med  tjänster inom AI, IoT, Big Data, Hybrid IT och mycket mer.

Till en växande konsultverksamhet i Uppsala och Stockholm söker vi söker glada, hungriga och erfarna konsulter inom Office 365 om kan stötta, driva och ta sig an den digitala revolutionen och dess omfattande förändring.

Rollen som konsult inom Office 365
Du kommer att vara specialist åt både större och mindre kunder, arbeta med allt från säljstöd, workshops och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa. Du tolkar och bryter ned kundens behov, verksamhetskrav och processer till tekniska lösningar. I rollen agerar du även som en Digital Advisor, där du omvärldsbevakar, utvärderar och ger rådgivning kring hur mest värde ska genereras till kundens verksamhet. En utvecklande roll där varje dag öppnar upp för nya utmaningar att tillsammans med kollegor och kunder. Din kompetens, erfarenhet och intresse matchas med det bästa uppdraget. På så sätt byggs starka relationer till kunder och medarbetare.

Vem är du?
Som person är du glad, lyhörd och ansvarsfull som drivs av varierande arbetsmiljöer och spännande möten. Ditt driv och flexibla arbetssätt gör att konsultrollen passar som "handen i handsken"  för dig och varje utmaning ser du som ett sätt att utvecklas. Du blir sporrad av mål och lägger mycket värde i att leverera förstklassigt resultat till kunden.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års erfarenhet inom IT, gärna som konsult.
 • Har jobbat med eller har god kunskap om MS Azure, O365 governance, compliance och security.
 • Har erfarenhet av Azure ekosystem - (t ex Logic Apps, Functions, API mgmt)
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt: Ulrika Mårtén 070-261 85 61, ulrika@socialsuccess.se

Var med och utveckla framtidens bandbredd!

Som första bolag i världen erbjuder vi fiberprestanda över befintligt koaxialnät. På så sätt gör vi det möjligt för olika operatörer att erbjuda sina kunder 2,5/2,0 Gbps bredband. Vi förlänger helt enkelt fibern i gatan hela vägen till antennuttaget. Vi kallar lösningen In:xtnd™. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverkslösningar.


Var med och utveckla framtidens bandbredd!

Customer Support Engineer

Till vårt kontor i Gävle söker vi en Customer Support Engineer med ansvar att bemanna vår customer support. Du kommer att arbeta med kunder på den svenska, europeiska och globala operatörsmarknaden. Tjänsten innebär att upprätthålla en hög servicenivå till våra kunder och hantera supportärenden enligt vår process.  Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Administrera felrapporter och begäran om funktionstilläggn från kunder (registrera/beskriva)

Reklamationshantering av produkter (RMA)

Testning av returnerade produkter

Problemlösning utifrån befintliga manualer och instruktioner

Hålla kunder uppdaterade på ärendeprogress.

Felsökning, konfigurering och uppgraderingar av utrustning i kundens nätverk.

Eskalera ärenden till System Engineering och Development

Succesivt delta i mer avancerad problemlösning för kunder tillsammans med System Engineer.

Stödja System Engineer med utbildning hos kunder.

Delta i utveckling och implementation av nya verktyg/processer och system i kundsupportverksamheten.

Erfarenhet/Utbildning

Gymnasie- eller Högskoleingenjör med elektronik och/eller mjukvaruinriktning. Vi vill att helst att du har kunskap och någon erfarenhet av IP-baserade nätverk (nätverksdesign, installation, konfiguration, felsökning och drift). Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

 • Koaxialnätverk och kabel och satellit TV.
 • Grundläggande RF kunskaper.
 • Linux
 • Erfarenhet av att jobba i Jira, Office365 och Super Office.


  Tidigare erfarenhet av kundsupport och tekniskt säljstöd inom relevanta områdenEftersom tjänsten utgör en viktig komponent i InCoax serviceerbjudande till våra kunder vill vi att du har en utåtriktad personlighet och gillar att samarbeta med olika människor internt och externt. Tjänsten innebär frekvent kontakt med våra kunder och kan även succesivt innebära tjänsteresor inom och utanför Sverige.InCoax är i ständig utveckling; kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att vara med att forma och utveckla den. Startdatum: Omgående
  Placeringsort: Gävle
  Omfattning: Heltid

  Anställningsform: Tillsvidareanställning.
  Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

  Ansökan: skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.

  InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverklösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis Reinventing Easy på www.incoax.com.


Mekanikkonstruktör till Incoax Networks i Gävle

På Incoax Networks får du vara med i en expansiv period i företaget. Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete, och därför är det av vikt att du är en person som kan arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.

Tjänsten innefattar att självständigt och i team utveckla och konstruera hårdvara för InCoax produkter.

Erfarenhet som tjänsten kräver:
- CAD-vana, t. ex. Autodesk Inventor, Solidworks, etc. - Grafisk-design, t.ex. Adobe Illustrator, Photshop, etc. - Produktutveckling, Thermodynamik

Läs mer om företaget här: Incoax Networks

Kontakta Ulrika Mårtén på tel 070-261 85 61 eller ulrika@socialsuccess.se

Mekanikkonstruktör till Incoax Networks i Gävle

På Incoax Networks får du vara med i en expansiv period i företaget. Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete, och därför är det av vikt att du är en person som kan arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.

Tjänsten innefattar att självständigt och i team utveckla och konstruera hårdvara för InCoax produkter.

Erfarenhet som tjänsten kräver:
- CAD-vana, t. ex. Autodesk Inventor, Solidworks, etc. - Grafisk-design, t.ex. Adobe Illustrator, Photshop, etc. - Produktutveckling, Thermodynamik

Läs mer om företaget här: Incoax Networks

Kontakta Ulrika Mårtén på tel 070-261 85 61 eller ulrika@socialsuccess.se


Teknisk Projektledare till Incoax Networks i Gävle

Teknisk projektledare till Incoax utvecklingsavdelning i Gävle med erfarenhet från mjuk- hårdvaruprojekt, datakommunikation och nätverksarkitektur. Du kommer tillsammans med vår produktledning och vårt utvecklingsteam utforma och leda utvecklingsprojekt.

Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete och därför är det av vikt att du är en strukturerad och initiativrik person. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i team samt att du är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.  Du har lätt att anpassa dig till förändringar och se möjligheter. För att trivas här hos oss tror vi dessutom att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av de värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Projektledarerfarenhet.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika projektmodeller.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Om Incoax

Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser på våra enheter i Gävle och Malmö för att ta våra kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi ca 20 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan: Skicka cv och personligt brev till ulrika@socialsuccess.se 

För mer information kontakta Ulrika Mårtén på tel 070-261 85 61

InCoax Networks utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverklösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis Reinventing Easy på www.incoax.com. 

Hårdvaruutvecklare Elektronik

Nu söker vi en hårdvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle

För att trivas här hos Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som hårdvaruutvecklare kommer du att utveckla hårdvara i våra nätverksprodukter. Du arbetar både med innovativa lösningar till helt nya produkter och med befintliga lösningar som behöver nya komponenter eller funktioner. Du kommer jobba nära både våra egna mjukvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi söker dig med erfarenhet av:

Digitalkonstruktion inom nätverksprocessorer, DDR, WIFI soc, SPF+, microprocessorer

RF inom MoCA soc, PA, filter, WIFI.

Schema och layout

C (Mikroprocessor)

HW tester verifiering miljökrav EMC, LVD

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit ett fåtal skallkrav

Skallkrav:

Civilingenjöer eller ingenjör.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

MoCA, WIFI, Ehternet, SFP+

Altium, Signalanalys, signalgenerering, RF-mätteknik

EMC och LVD.

Qualcomm OpenWRT

Du får vara med och bygga upp strukturer och rutiner i ditt arbete och därför är det av vikt att du är en strukturerad och initiativrik person. Du gillar att arbeta självständigt såväl som i team samt är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra ditt arbete.  Du har lätt att anpassa dig till förändringar och se möjligheter.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om Incoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
 

Ansökan: cv och personligt brev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.


Mjukvaruutvecklare

Nu söker vi en Mjukvaruutvecklare till Incoax utvecklingsenhet i Gävle.

För att trivas här hos på Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

Vad du kommer jobba med

Som mjukutvecklare kommer du att utveckla mjukvaran i våra nätverksprodukter. Du kommer jobba nära både våra egna hårdvaruutvecklare och vår produktledning. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Några av de tekniker vi jobbar med:

Inbyggda system

C

C++

Linux

Microprocessorprogrammering

PHP

PostgreSQL

SqLite

YANG/NETCONF

SOAP/XML

SNMP

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Tio års utveckling har gett oss ett stort tekniskt försprång över dagens lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker vår utvecklingsavdelning i Gävle för att ta vår teknologi ut i världen. Idag är vi ca 20 personer som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

Skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se.

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

 


 

Testingenjör

Nu söker vi en Testingenjör till Incoax utvecklingsavdelning i Gävle .

För att trivas här hos oss Incoax tror vi att du är nyfiken och nytänkande, men också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor, partners och kunder.

 • Vad du kommer jobba med….
  Som  testingenjör kommer att jobba både med själva  genomförandet av tester och utvecklandet av testfall samt vidareutveckling av vår testmiljö och testrutiner.  Du kommer att jobba som en del av vårt utvecklingsteam  men vi  vill att testverksamheten utvecklas till en egen grupp inom utvecklings avdelningen och som ett första steg får du får det övergripande ansvaret för olika typer av produkttestning, samt utveckling och ständiga förbättringar av våra metoder och verktyg för produktkvalificering. Målet att skapa robusta lösningar för koaxiala gigabitnätverk som är lätta att installera och administrera – för både kund och slutanvändare.

Vi sätter större värde på personliga egenskaper och erfarenhet än på formella meriter så vi har bara angivit två skallkrav.

Skallkrav:

Erfarenhet av testutveckling.

Språk (Kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift)

Meriterande:

Erfarenhet av olika programspråk.

Erfarenhet av test av både hård och mjukvara.

Kunskap om produkter och standarder för bredbandsaccess.

Incoax är i ständig utveckling, där kompetens, engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten och har möjlighet att forma och utveckla den.

Om InCoax

Vår utveckling av produkter på MoCA Access 2.5 har gett oss ett stort tekniskt försprång mot konkurrerande lösningar. Nu växlar vi upp och förstärker våra resurser på våra enheter i Gävle och Malmö för att ta våra kostnadseffektiva teknologi ut på marknaden. Idag är vi  ca 20 personer (fast anställda och konsulter) som jobbar för att skapa enkla, snabba och hållbara bredbandslösningar. Sedan 3:e Januari 2019 är vi listade på Nasdaq First North.

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Gävle
Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan:

skicka till CV med följebrev till ulrika@socialsuccess.se

Urval sker löpande. För mer information är du mer än välkommen att höra av dig till Ulrika Mårtén på tel 070-2618561.

 Rekryteringsstöd

Varmt välkommen med din frågor till
Ulrika Mårtén, 070-2618561 eller ulrika@socialsuccess.se