Några av kunderna vi fått förtroendet att jobba med

Några ord från kursdeltagare

Jag har haft förmånen att lära mig mer om LinkedIn av ett riktigt proffs. Kan varmt rekommendera Ulrika för att komma igång eller vidareutveckla dina kunskaper om LinkedIn. Hon förklarar på ett enkelt sätt och ger praktisk hjälp att komma igång.

 Jag har även anlitat Ulrika för individuell coaching/uppföljning efter utbildningen.Där har hon hjälpt mig med rutiner, tips, och effektivisering av mitt säljarbete med LinkedIn, vilket mervärde!

Kund kurs- och coachning

Ulrika är en mycket erfaren LinkedIn expert, det märks att hon har lång egen erfarenhet av att jobba med LinkedIn och att hon brinner för det hon gör. Det är verkligen en ny värld som öppnats för mig. Jag börjar förstå vilka möjligheter detta ger. Otroligt kul.

Tack för kanongenomgång! 

Kursdeltagare

Jag har varit på Ulrikas kurser i två omgångar och har lärt mig grymt mycket! Proffsigt! Användningsområdena är betydligt fler än man tror med LinkedIn. Hon rekommenderas varmt!

Ulrika är en mycket engagerad och inspirerande föreläsare som visar på sin erfarenhet av att jobba med LinkedIn i rollen som konsultchef och säljare.

Kursdeltagare

Hon lever som hon lär, är aktiv på LinkedIn, håller sig uppdaterat om nya funktioner och releaser och inspirerar vidare, även efter utbildningen.

Kursdeltagare

Ulrika är en väldigt professionell och engagerad kursledare. Jag har gått på Ulrikas LinkedIn kurs både grund och Business. Hon har har fördelen av att ha jobbat länge inom bl a ledarskap och har egen erfarenhet av LinkedIn i sitt arbete vilket gör att hon har bra förutsättningar för att leverera en verkligt användbar utbildning.

Hon har högt engagemang, är pedagogisk och närvarande.

Kursdeltagare

Vi har anlitat Ulrika för utbildning i LinkedIn och Social Selling. Ulrika är verkligen en engagerad och erfaren utbildare som brinner för att leverera värde till sina kunder. En stor fördel är Ulrikas långa erfarenhet från B2B försäljning och att hon “lever som hon lär” och jobbar aktivt med LinkedIn och Social Selling dagligen och har gedigen erfarenhet att dela med sig av.

Vi har fått massor med nya insikter kring hur vi kan integrera och effektivisera vårt arbete med LinkedIn i vårt traditionella säljarbete.

Kursdeltagare