Medlemsprogrammet som hjälper dig att bli framgångsrik på LinkedIn!

LinkedIn är världens största digitala affärsnätverk och här finns allt ditt företag behöver för att skapa rätt nätverk, knyta värdefulla kontakter och visa upp vad som är viktigt för företaget. Det innebär att LinkedIn är det mest effektiva sättet att öka försäljningen, få rätt kandidater till rekryteringarna och samtidigt stärka varumärket.

För att nå dit krävs inte omfattande men en regelbunden närvaro på LinkedIn – något som är svårt för många företag att få till. InAcademy hjälper er att inte bara komma igång utan även att förbli aktiv på LinkedIn så att ni öka er synlighet och nå era affärsmål. InAcademy är ett medlemsprogram där ni lär er LinkedIn över tid, vilket skapar engagemang och motivation och leder till hållbara beteenden och förbättrade prestationer. 

Medlemsprogrammet är det mest kostnadseffektiva sättet ni kan få igång ett kontinuerligt användande av LinkedIn. En utmaning med utbildningar är att hålla i det vi lärt oss när vi kommer tillbaka till jobbet igen. Medlemsprogrammet kommer att stödja er i lärandeprocessen och att hålla i och utveckla användandet av LinkedIn för att öka er synlighet och stärka varumärket. 

Ni får får det stöd som behövs för att vara goda ambassadörer för företaget och bidrar till fler affärer.  

InAcademy tar er från att ha en osäker och sporadisk närvaro på LinkedIn till att kunna göra värdeskapande inlägg som engagerar och stärker ert varumärke. Ni kommer att bygga upp ett kraftfullt nätverk av kontakter inom er bransch och ha en löpande dialog med potentiella kunder och kandidater för rekrytering. 

Ett nytt och effektiv sätt att utvecklas på

Medlemsprogrammet InAcademy är mer än en föreläsning, effektivare en kurs och roligare än de flesta andra utbildningar du gått på. Istället för att du går en
engångsutbildning får du flergångsutbildningar där du behöver dem som bäst – i din vardag! Visst är det roligt att åka på kurs men det är desto tristare när du faller tillbaka i gamla hjulspår när du kommer hem.

InAcademy kommer att finnas som en naturlig del i din vardag men noggrant utvalt material som hjälper dig att lyckas på LinkedIn. Det tar inte mycket tid och du kommer att kunna mäta din utveckling genom de resultat du får. 

I medlemsprogrammet ingår

Omfattning

I medlemsprogrammet kommer ni att få material som tar 20-45 min per vecka att gå igenom. En viktigt del i att nå framgång är den egna aktiviteten på LinkedIn och materialet kommer att stödja er i det. Sedan är det upp till er som organisation vilken ambitionsnivå och hur mycket tid ni vill lägga på att göra aktiviteter på LinkedIn. Ni utgår från vad som passar er. Detta varvas med onlinemöten för att utbyta erfarenheter, ställa frågor och vidareutbildning.
 

Introduktionspris: 995 kr per månad exkl moms eller 9 995 kr per år exkl moms (två månader gratis). Anmälan öppen fram till 30 november!  
Passa på att bli medlem i nu för att få introduktionspriset under din tid som medlem samt bonusar. Nya medlemmar betalar 1495 kr från december.

Ingen uppsägningstid eller bindningstid.

Går du med idag får du två fantastiska bonusar!

  • Trettio minuter individuell coachning (värde 900 kr exkl moms)
  • Feedback på din profil eller inlägg (värde 1 800 kr exl moms)
Hör gärna av dig om du har några frågor! Du når mig på ulrika@socialsuccess.se eller 070-261 85 61
 

Nya tider kräver nya åtgärder

Varför kalla samtal inte längre fungerar

Visste du att nio av tio beslutsfattare inte svarar i telefonen när säljare ringer? Så även om dina säljare är fantastiskt duktiga på att prata med människor så blir problemet att potentiella kunder trycker bort samtalen. 

Kunderna söker dig först – vad hittar de om ditt företag?

Kunderna gör mycket av sin research själva innan de köper. Och vart söker de? Google älskar LinkedIn vilket gör att de sökresultaten kommer högt upp i kundernas sökningar. 74 % av b2b köpare gör affär med de säljare som varit med tidigt i köpresan och skapat värde. Du vill inte missa möjligheten att vara det företag kunderna undersöker långt innan de tar kontakt. 

Relationer säljer 

Vi säljer bättre med goda relationer, det vi sedan gammalt. Men de här relationerna skapas inte längre på mässor, i säljmöten eller på luncher. Relationen börjar online. 73 % av säljarna som jobbar med Social Selling säljer mer än kollegorna som inte gör det. 

LinkedIn är världens största digitala affärsnätverk! 

Här finns allt du behöver för att skapa relationer, bygga förtroende och ha dialoger med potentiella kunder. 

Här finns allt ditt företag behöver för att öka försäljningen, få in fler uppdrag och säkra att ni får rätt kandidater till era rekryteringar. 

InAcademy är den snabbaste vägen till framgång på LinkedIn. Här får du och dina medarbetare allt ni behöver för att komma igång, vara närvarande och synliga på LinkedIn.